Online Booking

Nå er det mulig å booke alle ledige plasser på alle våre saltimer!

For å booke timer må du logge inn på  Min side.

Du finner mere informasjon om min side  på www.arnatreningssenter.no, og der ligger også en link til innlogging. For å logge inn så trenger du brukernavn: ditt medlemsnummer. Medlemsnummeret finner du på kontrakten din, eller ved å ta kontakt med resepsjonen. Passordet er din fødselsdato: ddmmår. Ved innlogging første gang vil du bli bedt om å lage et eget passord for senere innlogginger.

For å hente lapp til timen så må du trekke medlemskortet ditt ved touch-screen pc`en i resepsjonen. Velg så den timen du har bestilt. Det vil da bli skrevet ut en lapp til timen du skal være med på, og denne skal leveres til instruktøren ved timens begynnelse. Dersom du har bestilt flere timer må du velge den timen du skal på før utskrift. Det er mulig å hente ut bestilte plasser fra 1,5 timer og fram til 5 minutter før timen har startet. Skal du på to timer rett etter hverandre kan du dermed ta ut begge lappene samtidig.

Det er mulig å reservere timer hele 4 dager før timen starter og reserveringen stenger 1,5 time før. Avbestilling kan gjøres inntil 2 timer før. For å avbestille klikk på fanen ”Trening” inne på vår hjemmeside. Klikk på knappen «Avbestill». Ny side åpnes. Her må man skrive inn referansenummer og navn. Husk her også å trykke på det lille røde krysset ved siden av teksten til timen man tidligere har bestilt. Det er også mulig å avbestille via telefon til oss. De som ikke møter opp til booket time og heller ikke har avbestilt vil få en bot på kr 50 etter 3. gang.

De som har booket time må hente timekortet senest 5 minutter før timen begynner. Timekortene som ikke har blitt hentet til timen blir frigitt til dropp inn kunder. De plassene som ikke er booket på internett innen 1,5 time før timen begynner blir også frigitt til dropp inn kunder. Disse kan møte opp en halvtime før.

De som ikke har internett kan selvfølgelig ringe eller møte opp i resepsjonen for bestilling og avbestilling. Vårt telefonnummer er: 94 00 48 87.