Min Side

Booking av sal- & sykkeltimer på «Min side»

Dette er en side hvor du som kunde kan logge deg på for å booke timer i sal og sykkel. På Min side kan du også sende oss beskjeder, endre kontaktinformasjon, se og skrive ut besøksstatistikk, og se kontrakts informasjon.

For å logge inn gå inn på www.arnatreningssenter.no og trykk på fanen Min side øverst midt på siden. Her står det litt informasjon, og det ligger en link til innlogging. For å logge inn så trenger du brukernavn: ditt medlemsnummer. Medlemsnummeret finner du på kontrakten din, eller ved å ta kontakt med resepsjonen. Passordet er din fødselsdato: ddmmår. Ved innlogging første gang vil du bli bedt om å lage et eget passord for senere innlogginger.

For å hente lapp til timen så må du trekke medlemskortet ditt ved touch-screen pc`en i resepsjonen. Velg så den timen du har bestilt. Det vil da bli skrevet ut en lapp til timen du skal være med på, og denne skal leveres til instruktøren ved timens begynnelse. Dersom du har bestilt flere timer må du velge den timen du skal på før utskrift. Det er mulig å hente ut bestilte plasser fra 1,5 timer og fram til 5 minutter før timen har startet. Skal du på to timer rett etter hverandre kan du dermed ta ut begge lappene samtidig.

Dersom noe er uklart så ikke nøl med å spørre oss i resepsjonen.

 

Mvh

GG Arna Treningssenter

Tlf. 94 00 48 87

Email: post@arnatreningssenter.no