Grete Roede kurs

Grete Roede

Grete Roede kurs!

Arna Treningssenter tilbyr Grete Roede kurs med Hege Eltvik som kursleder:

Mine beste råd for å lykkes med varig trivselsvekt: Det er viktig å planlegge – da blir det en forpliktelse! Planlegg hva du skal spise og når du skal trene. Gjør endringer du trives med og kan fortsette med på sikt.

Mine aktivitetstips: Uansett hvilket kurs du velger med meg som kursleder, vil du få tilbud om å trene på kurskvelden. Jeg har mange års erfaring som treningsinstruktør og vil hjelpe deg å finne aktivitet du kan få til, uavhengig av hvor mye du har trent tidligere. Ellers anbefaler jeg å finne aktiviteter du trives med. Allier deg med venner/familie, motiver hverandre. Sett deg gjerne friske, men oppnåelige mål.
.
Kontakt meg gjerne for ytterligere informasjon:
Se mer her:
http://www.greteroede.no/kursleder/hege.eltvik